Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Adidas Gazelle
#1

En deze Adidas Gazelle twee opkomende kleurstellingen hebben een eenvoudige zwart of witte constructie terwijl subtiele tekst ÿ Three Stripes 'in een aantal verschillende talen beschrijft om het internationale thema voort te zetten. Ga verder voor een beter zicht op het nieuwste adidas NMD-aanbod en laat het ons weten als je een fan bent van de look door je mening te geven naar het commentaargedeelte.adidas Originals heeft altijd een manier gevonden om het verleden te vermengen met hun nieuwste creaties, en een perfect voorbeeld is de nieuwste adidas Originals SL Loop.

Een sneaker geïnspireerd op de eerste levensstijl met drie strepen die aan Olympische atleten werd gegeven tijdens hun verblijf bij de 1972 wedstrijden. Voortbouwend op het succes en de heropleving van hun ZX-lijn, krijgt de sneaker een lichtgewicht gevormde tussenzool met extra ondersteuning op de hiel voor een gedempte rit terwijl een meshbasis een esthetiek met monochromatisch patroon krijgt. Adidas Nmd Voeg drie verlengde strepen toe aan de zijpanelen die de veters ondersteunen terwijl ze overeenkomen met de klassieke T-look op de toebox en de Originals-tak heeft nog een solide optie waaruit je kunt kiezen deze zomer.

Blijf na de klik hangen voor een betere blik op de nieuwste creatie van Adidas Schoenen adidas Originals en als je voelt dat dit paar weet dat ze vandaag verkrijgbaar zijn bij adidas.De adidas ZX Flux blijft sterk als een van de sneakers van het jaar in 2014. Het merk met de Three Stripes zal hun thuiscontinent vasthouden met enkele exclusieve drops hier, omdat een aantal nieuwe ZX Flux-kleuren zal zijn alleen beschikbaar bij Foot Locker EU. ? Onder deze paren zijn de camouflage en bloemen die zijn verbonden met respectievelijk Milaan en Barcelona, plus een nieuwe ÿ Tube-make-up die mogelijk een verwijzing is naar de London Underground.

En ze bereiden al een Adidas Voetbalschoenen All-Star game-look voor op de superstar point guard. De nieuwste slijtage van de videogame Dame voegt een subtiele premium afwerking toe dankzij een synthetische slangenhuidtextuur op de ongerepte witte hak en zwarte toebox terwijl een rokerige buitenzool contrasteert. Net als de adidas D Howard 5 "All-Star", komen metallic gouden accenten in kleine hoeveelheden op de branding. We wachten nog steeds op een releasedatum, maar je kunt verwachten dat dit paar ergens half februari aankomt. Bekijk hieronder meer gedetailleerde foto's en laat het ons weten als je een fan bent van de look in de comments.

Chicago star aan de bovenkant van de neus, camo-buitenzool en natuurlijk Boost-demping over de hele lengte. Zou dit D Rose's best presterende schoen tot nu toe kunnen zijn? Door alleen te kijken zouden we zeggen dat het een redelijk veilige gok is. Blijf op de hoogte van Sneaker News voor releasegegevens over de adidas D Rose 6.Toen we je deze aantrekkelijke nieuwe look voor de heter dan hete Adidas NMD eerder deze maand lieten zien, meldden we dat ze op 20 februari in Europa zouden verschijnen. Het ziet er naar uit dat dit ook de datum is van hun drop Adidas Superstar Dames in Stateside, omdat adidas Originals-retailers in de VS.

Toen de adidas Boost-technologie vorig jaar debuteerde, werd het aangeprezen als een doorbraak op het gebied van prestaties. De lichtgewicht schuimbehandeling die langs de onderkant van de nieuwe schoenen liep, beloofde een maximaal rendement op energie, en op zijn beurt de mogelijkheid van een snellere run voor wie geluk had om erin rond te springen. En toen de marathontijden en getuigenissen binnenkwamen, werd de status van de Boost als een echte artiest bevestigd. Maar alleen omdat Boost in die categorie begon, wil nog [Image: adidas gazelle-568upl.jpg] niet zeggen dat hij daar voor altijd zou moeten blijven.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)